Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Cerca als articles

Darrers articles

Darrers comentaris

Subscripcions

Campanya d’estiu 2017

Als estius del 2015 i del 2016 vam fer unes campanyes promocionals dels nostres productes que van ser molt ben rebudes pels nostres clients. Per aquest motiu hem decidit repetir-les aquest any.

trampa mosquits A AIGUAPURA ESPECIALISTES volem que els nostres clients s'oblidin de les molèsties ocasionadas pel mosquit tigre i per això els oferim com a regal un aparell exterminador e-Trap (www.etrap.info). Per aconseguir-lo només cal que ens passin dues referències de particulars o empreses per informar-los dels nostres tractaments.

Passeu un bon estiu amb aigua de gran qualitat i sense mosquit tigre!

Examineu o descarregueu el full informatiu de la campanya.

Comentaris (0) · Data de publicació: 28-05-2017

Males pràctiques d’algunes empreses

AIGUAPURA ESPECIALISTES estem en contacte força constant amb els nostres clients, especialment amb aquells que tenen contracte de manteniment amb nosaltres. Si algun d’ells té un problema tècnic i ens truca, és atès immediatament, però els canvis de filtres i revisions són cada any en el cas dels aparells d’osmosi i cada mig any en el cas dels descalcificadors.

Els mesos que passen entre revisió i revisió els estan aprofitant algunes empreses que posen en pràctica ACTUACIONS DELICTIVES.

Llegiu tot... · Comentaris (0) · Data de publicació: 13-04-2014

Clients coneixedors de l’aigua

AIGUAPURA ESPECIALISTES té la gran sort de servir molts clients i tots ells són d'una gran importància per a nosaltres. Tothom qui ho desitja rep els nostres serveis de manteniment dels equips. Tots els que tenen qualsevol problema i no disposen de contracte de manteniment es beneficien també de la corresponent assistència tècnica. Valorem molt tots els nostres clients. Avui i aquí volem destacar el testimoni d'una família de Centelles, la família Falgueras, que són clients nostres.

Llegiu tot... · Comentaris (11) · Data de publicació: 15-12-2013

Per què estan prohibits els filtres pressuritzats a Europa?

Els filtres pressuritzats d’osmosi inversa de fabricació xinesa, que es venen normalment a tot Espanya, fa molt temps que estan prohibits a la resta de països europeus. Itàlia, per exemple, els va prohibir el 2006.

Llegiu tot... · Comentaris (0) · Data de publicació: 08-06-2013

Què és el Pla Renove?

Quan un client nostre té qualsevol màquina que ja ha donat el seu servei i comença a estar vella, ja sigui descalcificador, font o màquina d’osmosi, li oferim una forma de renovar el seu equip a uns preus especialment avantatjosos. És el que en diem PLA RENOVE.

Llegiu tot... · Comentaris (0) · Data de publicació: 19-03-2013

Aigua sanitària i aigua alimentària

Una aigua sanitària correcta és aquella que no conté calç. Podem tenir aigua sense calç si vivim en una zona on no n'hi ha (Madrid, Galícia, Pirineu...) o si disposem d'un descalcificador.

Llegiu tot... · Comentaris (2) · Data de publicació: 01-07-2012

Medicaments en l'aigua, els nous contaminants

Tot i que encara no es coneix bé el risc d'aquest tipus de contaminació, els últims anys s'han començat a investigar els seus efectes i la forma d'eliminar-los, segons aquest article publicat l'any 2007 per la revista Eroski Consumer.

Llegiu tot... · Comentaris (0) · Data de publicació: 01-07-2012

Característiques de l’aigua osmotitzada

L’aigua que produeixen els bons aparells d’osmosi és SEMPRE AIGUA DE MINERALITZACIÓ MOLT FEBLE, per sota dels 100 miligrams/litre. Què significa això? Significa que conté el mínim de mineralització necessària per a un bon funcionament del cos humà, segons les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), i que no deixa residus en el cos que puguin crear problemes en un futur.

Llegiu tot... · Comentaris (3) · Data de publicació: 01-07-2012

Els filtres de sediments

El primer filtre que trobarem sempre en un tractament d’aigua és el filtre de sediments. En funció de com estigui calibrat, de 4 a 25 µ, aturarà elements estranys presents a l’aigua, fang, turbulència, sorra, òxid de ferro provinent de les conduccions, restes dels materials usats en reparacions...

Llegiu tot... · Comentaris (0) · Data de publicació: 24-06-2012

Característiques de l'aigua descalcificada. Els problemes de la calç

L’aigua descalcificada és una magnífica aigua sanitària. Què vol dir això? Vol dir que és una aigua perfecta per a les instal·lacions i les màquines, ja que no produeix incrustacions de calç i evita moltes avaries. Això és molt important en el cas de les canalitzacions, ja que el problema més greu que causa la calç es produeix quan arriba a taponar totalment una canonada, que acostuma a ser sempre d’aigua calenta.

Llegiu tot... · Comentaris (3) · Data de publicació: 24-06-2012

<< Primera < Anterior [1 / 2] Següent > Darrera >>