Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Cerca als articles

Darrers articles

Darrers comentaris

Subscripcions

Com funciona l’osmosi inversa?

L’osmosi és un procés present a la natura. La vida de les plantes, dels animals i dels humans no es podria produir sense la intervenció de l’osmosi en l’alimentació de les cèl·lules vives a través de les seves membranes permeables.

Els nutrients bàsics i l’oxigen penetren a la cèl·lula travessant la membrana, i en sentit contrari en surten les toxines i el CO2. Aquest és un dels fonaments de la vida.

Quan la membrana té un grau molt baix de porositat es diu que és una membrana semipermeable, ja que només deixa passar les molècules més petites a través dels seus porus.

Aquest tipus de membrana és el que utilitzem als aparells d’osmosi. Cal pensar que, a còpia de filtrar, la membrana s’embruta, i per això és molt important el procés d’autorentat de les membranes, que només el tenen les màquines de qualitat.

La molècula de l’aigua és molt petita, molt més que les de diversos productes que podem trobar a les aigües; per tant tots aquests productes són rebutjats perquè no passen per la membrana, i el resultat és una aigua pràcticament pura, que no seria adequada per a l’alimentació humana. Hi hem d’afegir minerals d’una manera controlada i equilibrada, i això ho fem amb un filtre remineralitzador que cedeix a l’aigua calci i magnesi en quantitats mínimes, d'on resulta una AIGUA DE MINERALITZACIÓ MOLT FEBLE que respecta les recomanacions de l’OMS (Organització Mundial de la Salut) i dels metges especialistes de nova formació.

Un cop tenim l’aigua de qualitat, pura i equilibrada, cal guardar-la per tenir-la a punt quan la necessitem. Aquí se’ns presenta un problema si al dipòsit no hi ha un sistema germicida i bactericida. Cap dels aparells que s’importen de la Xina disposa d’aquesta protecció. Les nostres màquines tenen un llum ultraviolat que s’encén de manera automàtica quatre cops al dia. La llum ultraviolada elimina qualsevol bactèria que pogués aparèixer.

Data de publicació: 17-06-2012

Cesca ( Albert ) ha comentat el dia 20-06-2012

L'Osmotic es de les millors compres que hem fet , tant per la qualitat de l'aigua com per l'estalvi que representa i el pal que és anar carregat amb ampolles amunt i avall.

Gràcies.

XAVIER COLOM ha comentat el dia 21-06-2012

Quina explicació té el fet de que els aparells d’osmosi rebutgin aigua quan treballen? Un amic meu té un aparell que li llença molta aigua.

AIGUAPURA ha comentat el dia 22-06-2012

RESPOSTA AIGUAPURA.
Dintre del procés de l’osmosi hi ha un rebuig d’aigua perquè és el vehicle que transporta tota la càrrega química que hem eliminat. A l’hora de valorar aquest rebuig hem de tenir en compte diversos factors:

• L’aigua alimentària és una petitíssima part del consum d’una família. Aproximadament un 1%.
• Aquesta aigua de rebuig no s’ha de perdre necessàriament, una vivenda amb circuit d’aigües grises l’aprofita i qualsevol vivenda pot optar per recollir-la i fer-la servir per regar plantes o llençar al wàter en comptes de la descàrrega.
• Tots els aparells d’osmosi no són iguals. Una màquina com l’OSMOTIC o NK PLUS està programada de forma que el filtre principal fa un auto-rentat cada 6 hores i la proporció aigua bona/rebuig sempre és la mateixa.
Un filtre pressuritzat normalment no fa aquesta neteja i cada vegada filtra pitjor i en aquest cas sí que arriben a quantitats de rebuig importants.
• Cal que pensem en el cost ecològic que representen les solucions alternatives. Hi ha alguns articles publicats que parlen de les despeses d’aigua en aquests casos, es poden trobar molts a www.agua-dulce.org/centro información/hemeroteca. A la nostra web reproduïm un article d'El País que parla d’aquests costos.

Tenint un OSMOTIC o un NK PLUS instal·lat a casa no hem de carregar mai més amb l’aigua, ni desplaçar-nos al punt de venda, ni utilitzar vehicles, ni anar al contenidor d’envasos... En resum, fem un gran estalvi d’emissions de CO2.

Enric Company ha comentat el dia 23-08-2012

Li dec a l'Osmotic la felicitat de no haver de traginar garrafes d'aigua. I també la de tornar a beure aigua de l'aixeta, encara que no sigui ben bé de l'aixeta de l'SGAB. M'agrada fer-ho saber

Feu un comentari

ATENCIÓ: no ens comprometem a atendre consultes fetes en aquesta secció.
Per demanar informació sobre els nostres productes o serveis
useu més aviat el formulari de "Consultes" o truqueu-nos als telèfons
938 403 931, 938 403 912 o 678 621 512.

* = camp requerit

:

:

: