Dades de l'empresa

Aiguapura Especialistes S.L.
Av. Sant Julià, 206-220, nau 17
08403 Granollers

Tels. 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512     Fax 938 403 932

Promoció boca-orella

Hem engegat una campanya boca-orella. En trobareu els detalls en aquest document.

Cerca als articles

Darrers articles

Darrers comentaris

Subscripcions

Com és l’aigua descalcificada?

L’aigua descalcificada és molt més suau que les aigües carregades de calç. Fins i tot es detecta al tacte. Se la reconeix pels seus efectes. Quan ens ensabonem o ens rentem el cabell veurem que amb molt poc sabó o xampú fa una gran quantitat d’espuma, que després marxa perfectament amb molt poca aigua i que ens deixa la pell i el cabell suaus i fins.

Llegiu tot... · Comentaris (2) · Data de publicació: 17-06-2012

Com funciona l’osmosi inversa?

L’osmosi és un procés present a la natura. La vida de les plantes, dels animals i dels humans no es podria produir sense la intervenció de l’osmosi en l’alimentació de les cèl·lules vives a través de les seves membranes permeables.

Llegiu tot... · Comentaris (4) · Data de publicació: 17-06-2012

Campanya boca-orella

Hem posat en marxa una CAMPANYA BOCA-ORELLA.

Sabem que la millor publicitat és la que fa un client satisfet i feliç gràcies a la qualitat de la seva aigua.

Si ens comuniqueu el nom i el telèfon de qualsevol persona o empresa que vulgui rebre informació gratuita, sense compromís y amb UN GRAN DESCOMPTE respecte als nostres tractaments d’aigua, rebreu, en el cas que es facin clients nostres, un REGAL i un IMPORTANT DESCOMPTE a l’hora de renovar el contracte de manteniment.

Adreceu-vos a les nostres oficines, telèfons 938 403 931 - 938 403 912 - 678 621 512.

Data de publicació: 04-01-2012

“Barcelona ha de tenir aigua de més qualitat”

L'epidemiòleg Manolis Kogevinas, codirector del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental de Barcelona (CREAL) i col·laborador de l'Organització Mundial de la Salud (OMS), va parlar, en una entrevista que publicava El Periódico de Catalunya l'any 2008, sobre la qualitat de l'aigua de la zona metropolitana de Barcelona. Feu clic aquí per accedir a l'entrevista.

Comentaris (7) · Data de publicació: 24-05-2011

La importància del manteniment

La experiència de molts anys en el mercat i el fet de ser fabricants, ens han fet comprendre la gran importància que tenen les feines de manteniment dels equips de tractament d’aigua.

Els purificadors d’aigua (OSMOTIC) i els descalcificadors necessiten periòdicament unes revisions fetes per professionals, equipats amb eines específiques, que sabran decidir en cada moment quins canvis de filtres o intervencions s’han de fer per assegurar un bon funcionament de l’equip.

Llegiu tot... · Comentaris (9) · Data de publicació: 19-04-2011

Osmosi inversa

Osmosi inversa és el procés que serveix per eliminar tota la càrrega química present en una determinada aigua, tant la química natural com és la calç, com la química adquirida com són els nitrats, els trihalometans, els pesticides, els herbicides, els plaguicides...

Llegiu tot... · Comentaris (24) · Data de publicació: 19-04-2011

Els tractaments d’aigua són cars?

El que és realment molt car és viure sense un tractament d’aigua, ja que al llarg de la nostra vida gastarem moltes vegades el que costa un tractament i, en canvi, no gaudirem de cap dels seus avantatges. Seguirem pagant dia a dia, mes a mes, el que costa conviure amb els problemes, en comptes de posar-hi solució, que és molt més econòmic.

Què tal si posem un exemple?

Llegiu tot... · Comentaris (13) · Data de publicació: 06-04-2011

<< Primera < Anterior [2 / 2] Següent > Darrera >>